Lullig stukje (varkens)

Gisterochtend moest ik boodschappen doen want de koffie en de chocola waren op. Ik weet niet hoe dat bij jou zit, maar ik kan me geen weekend zonder koffie en chocola voorstellen.

Ik drink nooit alcohol. Bijna nooit. Voor champagne (en prosecco en cava) maar ik nog wel eens een uitzondering. Soms wil iemand nou eenmaal graag iets vieren. Zelfs met mij. Een schrijver zonder alcohol, verbaast je dat? Klinkt vast als griep zonder koorts.

Soms kijk ik een moeilijke film en rook ik een joint. Als de film treurig is, zorgt de joint ervoor dat ik nog treuriger word en uiteindelijk ga ik dan bezorgd naar bed. En de volgende dag word ik dan ook bezorgd wakker, alleen weet ik dan niet meer precies waarover ik bezorgd ben.

Vandaag is het zondag en ik werd belachelijk vroeg wakker.  Ik heb nog even liggen lezen en ik ben toen opgestaan. Nu zit ik in mijn joggingbroek en met een warme trui aan achter mijn laptop.  Het is niet mijn bedoeling om vandaag het huis nog te verlaten. Oftewel: ik blijf de hele dag lekker binnen.

Verder heb ik niet zoveel te melden. Behalve dan dat ik het goed van je vind wat je tegen je vriendin hebt gezegd over het naar bed gaan met iemand op een eerste date.

Want je moet nooit, maar dan ook nooit vergeten dat alle mannen varkens zijn die maar één ding willen.

Spread the love
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als lullig